FOTORECEPT: Granadiersky pochod/Granadírmarš
18. 11. 2022
FOTORECEPT: Granadiersky pochod/Granadírmarš
Zdroj: ivet_hrabovska
4
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
Ingrediencie:
2 kg
zemiaky
250 g
cestoviny - štvorce
1 ks
cibuľa
1 PL
olej
2 KL
mletá červená paprika
soľ
vegeta
mleté čierne korenie
Postup:
Zdroj: ivet_hrabovska
1.
Zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme a nakrájame na kocky. Medzitým uvaríme cestoviny.
Zdroj: ivet_hrabovska
2.
Cibuľu speníme do ružova na oleji, pridáme červenú papriku a hneď dáme zemiaky, podlejeme vodou (asi 1 dcl).
Zdroj: ivet_hrabovska
3.
Podusíme asi 5 minút a pridáme cestoviny. Všetko dobre ochutíme (hlavne nezabudnite na čierne korenie- to urobí skvelú chuť). Podávame s kyslou uhorkou.
Zdroj: ivet_hrabovska
Postup 2:
ingrediencie ostavaju ale mam jednoduchší postup-opražim cibulku,dam koreniny potom zemiaky nakrajane na kocky,zalejem vodou ked su polomakke pridam do hrnca cestoviny a uvaria sa naraz so zemiakmi....je to ovela chutnejšie lebo cestoviny naberu štavu...
Zdroj: https://dobruchut.aktuality.sk/recept/10948/fotorecept-granadiersky-pochod/