Pečené morčacie stehno vcelku na červenom víne fotorecept
Pečené morčacie stehno vcelku na červenom víne fotorecept

Foto: izabella929
porcií
príprava
na 200 °C
Suroviny:
1,2 kg | |
1 pl | |
podľa chuti | |
1 dcl | |
Príloha: | |
Postup:
- 1
Morčacie stehno som umyla...potom osušila..
- 2
na panvicu som dala bravčovú masť a stehno som opiekla z oboch strán..
- 3
dala do zapekacej misy...
- 4
osolila, okorenila, posypala drvenou rascou a posypala čevenou mletou paprikou...podliala červeným vínom pridala nakrájaný cesnak a dala piecť na 200 st..
- 5
stehno sa pieklo 80min.
- 6
nechala som ho vychladiť...vykostila som ho a pokrájala na plátky..
- 7
pokiaľ sa mäsko pieklo, uvarila som si zemiaky a urobila kašu...a potom som išla zbierať na záhradu komponenty na dekoráciu tanierov...priniesla som si šalát,hrášok, uhorky a paradajky..jedlo som naložila na taniere...najviac zaujal všetkých ten hrášok, bolo to také milé, jemné, lebo je ešte mladučký..posypala som ním zemiakovú kašu...dobrú chuť vám...
Zdroj: https://varecha.pravda.sk/recepty/pecene-morcacie-stehno-vcelku-na-cervenom-vin/52088-recept.html