Penne s kuracím mäsom a gorgonzolovou omáčkou
7. 11. 2022
Penne s kuracím mäsom a gorgonzolovou omáčkou
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny:
(alebo iné cestoviny) | |
Postup:
- 1
Na olivovom oleji opiecť na kúsky nakrájané kuracie prsia, pridať biele víno a povariť 5 min. Pridať gorgonzolu a povariť ďalčích 5 minút. Medzi tým dať uvariť cestoviny. Do omáčky pridať smotanu a nakrájanú jarnú cibuľkua ešte chviľu povariť.
- 2
Na tanier dať uvarené cestoviny, a navrch omáčku s kuracím mäsom. Ozdobiť byilinkami.
Zdroj: https://varecha.pravda.sk/recepty/penne-s-kuracim-masom-a-gorgonzolou/14946-recept.html