Ragú z drobov, húb a gaštanov
Ragú z drobov, húb a gaštanov
šéfkuchár hotela Björnson*** v Demänovskej Doline, 17. novembra 2016

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
porcie
príprava
Suroviny:
800 g (žalúdky, srdcia, pečeň) | |
100 g lesné (mix) | |
200 g | |
50 g | |
150 g | |
100 g (alebo masť) | |
na podliatie |
Postup:
- 1
Na oleji opražíme cibuľu dozlatista, pridáme do nej očistené a na kocky nakrájané droby, osolíme, okoreníme a opražíme. Potom pridáme nahrubo nastrúhanú koreňovú zeleninu. Všetko podlejeme, najlepšie vývarom, a necháme dusiť pod pokrievkou.
- 2
Približne 15 minút pred koncom pridáme huby a opečené gaštany a dodusíme domäkka. Môžeme podávať s restovanými alebo pečenými zemiakmi.
Zdroj: https://varecha.pravda.sk/recepty/ragu-z-drobov-hub-a-gastanov/65767-recept.html