Pivový wok so shi–take hríbmi
Pivový wok so shi–take hríbmi
Foto: Pravda: Ivan Majerský
Varí: Branislav Štálnik
porcia
príprava
tepelná úprava
Suroviny:
100 g | |
50 g | |
50 g | |
50 g | |
10 g | |
10 g | |
50 g | |
1 dl | |
0,5 l | |
Postup:
- 1
Bravčovú panenku obalíme v solamyle, nakrájame na rezance, osolíme a okoreníme a polejeme olivovým olejom. Cuketu, baklažán a mrkvu nakrájame na malé slíže.
- 2
Mäso sprudka opečieme, pridáme mrkvu a o 2 minúty neskôr aj baklažán a cuketu. Pridáme čili, shi–take hríby, podusíme, zalejeme sójovou omáčkou a pridáme trocha medu. Necháme prevrieť.
- 3
Nakoniec pridáme pivo na arómu.
https://varecha.pravda.sk/recepty/pivovy-wok-so-shitake-hribmi/834-recept.html